I am a Teacher, lecturer cum Private tutor, and Freelance writer for your thesis, essay or assignment. I like writing blog, and novel in my free time. I love watching horror movie and variety show, especially RUNNING MAN. I love travel but it too costly,.. I am not smiling, but everyone will smile whenever they meet me,..


Please do contact me - My first mail ; imaninuryase@gmail.com / Whatsapp; 0129199728


Tuesday, June 11, 2013

MELODI NI AKU DENGAR SAMBIL STUDY ZAMAN U DULU










Muzik KITARO..... MELODINYA MENENANGKAN, Aku dengar ni kat telinga masa study. Kawan-kawan pun sumbat telinganya. Zaman tu kaset, pakai walkman. Muzik ni, tenang, sentimental, okay lah, macam duduk tepi pantai saja, sambil dengar bunyi ombak menghempas pantai, macam itu lah rasanya.

Geng ustazah mereka dengar lagu-lagu nasyid, Aku masa di kampus tu, dengar concert nasyid cuma dalam auditorium, selalunya abang2 senior dari berbagai persatuan lah yang buat,..

Boleh masuk lah kalau study sambil dengar melodi ni,... ;)

P/S; Kampus ku masa DEGREE - International Islamic University, Petaling Jaya (IIUM)



               LAIN ORANG LAIN CITARASANYA

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.