I am a Teacher, lecturer cum Private tutor, and Freelance writer for your thesis, essay or assignment. I like writing blog, and novel in my free time. I love watching horror movie and variety show, especially RUNNING MAN. I love travel but it too costly,.. I am not smiling, but everyone will smile whenever they meet me,..


Please do contact me - My first mail ; imaninuryase@gmail.com / Whatsapp; 01125522013


Monday, July 29, 2013

CARA MENGAJAR YANG TAK MEYAKINKAN ;(

video



KENANGAN ZAMAN BELAJAR

         At that time, semua kumpulan dah siap assignment, kumpulan aku saja yg belum siap, aku,farah, dan dua orang kakak senior. Kalau senior mcm2 lah alasan, anak ramai lah,nak layan suami lah, so, kerja group x siap, last minute lecturer mintak,apa lagi,kami pun pergi ke depan kelas waktu renat, aku pulak yg mmg langsung zero bab cakap kt depan ni, aku mmg lemah cakap depan public, kakak2 tu suruh aku, so,aku pun bantai dan hentam saja lah. Memang itu bukan cara p&p yg bagus pun....huhu sebab aku zero preparation!!!



LESSON ; MESTI BUAT PREPARATION SEBELUM BERMULANYA SESI P&P



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.