I am a Teacher, lecturer cum Private tutor, and Freelance writer for your thesis, essay or assignment. I like writing blog, and novel in my free time. I love watching horror movie and variety show, especially RUNNING MAN. I love travel but it too costly,.. I am not smiling, but everyone will smile whenever they meet me,..


Please do contact me - My first mail ; imaninuryase@gmail.com / Whatsapp; 0129199728


Saturday, August 10, 2013

KENANGAN HARI RAYA AIDIL FITRI 2013

Pagi raya kedua, sebelum aku bertolak balik, kami sempatkan bergambar sekeluarga sebagai kenangan dihari raya,...... Dari belakang tu, adik keduaku,Pak Lang, Pak Jang, dan anak ku Abang Long... ;) Duduk dari kiri tu, adik perempuanku yang bongsu,Mak Teh, Mak Ngah, Pak Uda, EMAK TERCINTA, dan AKU ......pak su xda, pergi mana ya? Anak perempuanku juga missing, huhu



Di belakang itu,adik lelaki,Pak Jang,seorang pengusaha ternakan ayam,EMAK yang berwajah tenang, dan my daughter,jurugambar tadi,sekarang baru dapat bergambar.......



Macam gambar CANDID jer, ada yang tak ready,. tapi AKU tetap maintain, ready for the shoot!,hehe....



Pak Su,adik ku yang bongsu,menjadi rebutan para anak saudara nya,.... masing-masing nak berdukung dengan Pak Su,.... belum lagi rebutan para gadis tu....glamour adik, eh, abang Hazim....... ;)



Aku dan anak perempuanku,... yang dalam dukungan tu anak saudara, anak Mak Teh,.... Alya Batrisya.....



Aku dan anak lelaki yang handsome, mmuga2 jadi anak lelakiku yang baik dan soleh,.......Saham akhirat



Nak tak nak Pak Su terpaksa dukung dua-dua anak saudaranya yang menangis tadi,.... Nice Pak Su, Practise jadi bapa mithali.....hehe



Pak Su dan anak saudara sulongnya, siapa lagi,kalau bukan si handsome Ibu!





SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI 2013,MAAF ZAHIR DAN BATIN 
DARIPADA YASMIN DAN FAMILY






No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.