I am a Teacher, lecturer cum Private tutor, and Freelance writer for your thesis, essay or assignment. I like writing blog, and novel in my free time. I love watching horror movie and variety show, especially RUNNING MAN. I love travel but it too costly,.. I am not smiling, but everyone will smile whenever they meet me,..


Please do contact me - My first mail ; imaninuryase@gmail.com / Whatsapp; 0129199728


Friday, September 20, 2013

Anak-anak kesayanganku


Dua insan kesayangan yang lahir daripada perutku,.... Abang long lahir selepas sakit selama 11 jam, lahir pada tengah malam pukul 1.48 minit pagi,ketika semua orang sedang nyenyak tidur,...... Insan yang disambut keluar oleh doktor dengan jeritanku LAILAHAILLALLAH,... Kemudian, ku susukan dengan titisan airmata syukur,.llahir permataku ke dunia,...menjadi teman hidupku, yang berkongsi suka duka dalam hidupku,... harta yang ALLAH pinjamkan yang sangat berharga dalam kehidupanku,.....

Adik perempuan nya pula lahir setahun setengah selepas itu,... waktu pagi jam 8.50 pagi di hospital Kuala Lumpur. Tidak sempat doktor nak check, adik sudah tak sabar nak keluar,... tak sabar nak jumpa ibunya,puteri kesayanganku, teman hidupku,kesana kemari menjadi rakan dan kawan,penghibur dikala ku sunyi,.. baby yang manja,........Semuga anak-anak ku ini sentiasa dalam peliharaan ALLAH, dengan sihat tubuh badan,kuat semangat,bersih jiwa,akhlak yang mulia,..dalam RAHMAH ALLAH dimana bila pun,..... amin . ALLAH Maha Pemelihara, Maa Memberi Rahmah dan Petunjuk, Maha Pemurah lagi Maha penyayang.........AMIN ALLAH AMIN,.No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.