I am a Teacher, lecturer cum Private tutor, and Freelance writer for your thesis, essay or assignment. I like writing blog, and novel in my free time. I love watching horror movie and variety show, especially RUNNING MAN. I love travel but it too costly,.. I am not smiling, but everyone will smile whenever they meet me,..


Please do contact me - My first mail ; imaninuryase@gmail.com / Whatsapp; 01125522013


Wednesday, September 18, 2013

KENANGAN DENGAN EMAK DAN FAMILY DI PORT KLANG 2013

Adik dan family, my baby girl

bALIK DARI upsi, celebrate makan malam together,... Hehe,..siapa bayar ni dik ani??



My hero, and the best nenek
Abang tengok nenek buat ape tu??.....

Emak memang tak suka bergambar, sebab tu wajahnya macam tu, actually,she is sporting,ikut jer anak-anak ni nak buat ape,.....nak makan lah, nak jalan-jalan lah,.... ingat dik Ani belanja, alih2 EMAK yang belanja kami,.... sayang sangat emak!!!!


Abang dan adik di mana ni?. Di I-City, Shah Alam. Lepas makan tadi,adik ipar,Pak teh pun bawak kami g sini,... tak pasal2 habis rm30 hinggit mereka ni nak main pulak,.....basikal kayuh


Sayang my baby yang manja,..... tapi ishhhh,.. rajin sungguh,...hehe,Posing nombor satu lah dia!!


Cantik sungguh suasana di I-City waktu malam,....... jadi bandar bercahaya!!


Bersama emak kami tercinta, Aku dan adik ku,mak teh, anak-anak, si Alya comel pun ader,.....


Malam tu aku tak pakai make up,...hehe,.wajah asli lol!.... Dengan emak yang sangat ku sayangi,kurindui, Aku cakap pd emak, EMAK LAH KAWAN BAIK KU YANG SENTIASA MENEMANI AKU KEMANA PUN,....... Sedih,sedih,........




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.